ДГ "Радост"
Детска градина в село Йоаким Груево

За нас

Детска градина  „Радост“  се намира в село Йоаким Груево, с адрес: ул. „17-та“ №20. В нея се отглеждат, възпитават и обучават деца на възраст от десет месеца до постъпването им в I-ви клас.

Грижата ни към децата започва още от първите им години, когато ги посрещаме в детска градина , където се стремим да насърчим тяхната любов към знанието, любопитството им към света и добродетелите на характера им. 

 Нашият стремеж е към максимална ефективност на детското обучение и възпитание, съобразена с индивидуалните личностни особености на детето и висока професионална квалификация на персонала - педагогически, непедагогически и медицински.

В детската градина функционират една яслена група и четири градински. Дeтcĸата градина  paзпoлaгa c дoбpe пoддъpжaнa мaтepиaлнa бaзa, ĸoятo пpeдocтaвя нa дeцaтa oтлични ycлoвия и те ce чyвcтвaт yютнo. Oбзaвeждaнeтo и цeлoднeвният peжим ca cъздaдeни и организирани  тaĸa, чe дa блaгoпpиятcтвaт зa paзвитиeтo, провокират творческото въображение и креативност нa мaлчyгaнитe.  Дворът е просторен, слънчев и озеленен, подходящ за разнообразни дейности и игри на открито.

            Възпитанието и обучението на децата се извършва по одобрени от МОН програми, програмна система на детската градина, помагала и познавателни книжки, одобрени от МОН.